ONZE DROOM

WE WAREN NOG NOOIT ZO DICHTBIJ

Twee ondernemers en een zolderkamertje boven een Thais restaurant in Voorschoten, zo begon het ooit. De eerste tickets voor voetbalwedstrijden van Feyenoord werden verkocht aan vrienden en familie. De ultieme droom om de grootste aanbieder van sport- en evenementenreizen te worden staat dan nog in kinderschoenen.

HBO drop-out Ludo en gordijnenverkoper Bernie besluiten hun team uit te breiden onder het motto ‘no guts no glory’. Een glazenzetter en twee aangewaaide stagiairs later bevinden ze zich in een mooie positie. Met elkaar vliegen ze de wereld over naar de mooiste potjes en grootste toernooien, en er wordt ook nog eens geld mee verdiend. Er komen meer teamgenoten bij. Van dominobezorgers tot Chinese uitwisselingsstudentes, allen blijken ze over grote talenten te beschikken voor het evenementenreizen bureau. Binnen no time groet Events Travel uit tot een team zelfgevormde professionals met nog steeds dezelfde droom; de grootste worden. 

Je kan succes behalen door over gebaande paden te gaan, maar dat is niet wat Events Travel doet. Kun je niet over de muur? Kun je niet langs de muur? Dan ga je er dwars doorheen! Met dit motto groeit Events Travel hard; binnen tien jaar verandert het zolderkamerbedrijfje in één van de grootste partijen in de sport- en evenementenreizenbranche. Ze nemen bedrijven over en lanceren nieuwe labels en websites. Met de verschillende labels brengen zij elke klant -van de student die de eindjes aan elkaar knopt tot aan de succesvolle directeur- naar de mooiste wedstrijden en events.

De succesformule is, als je het Ludo en Bernie vraagt, simpel; het is één grote speeltuin. Op het kantoor waar ze werken en ook in de branche waar zij in zitten. En omdat spelen niet voelt als werken, wordt er stiekem véél gewerkt. En dat maakt ze succesvol. Die successen worden gevierd, met de mooiste plekken in het stadion en met bedrijfsweekendjes die de boeken ingaan. Events Travel is al lang geen hobby meer, het is een volwaardig bedrijf waar tientallen mensen hard werken om fans van sport blij te maken. Blije klanten slapen in een hostel vol supporters of nippen champagne in een box boven de middenlijn van hun favoriete stadion. Precies zo hadden Ludo en Bernie het voor zich gezien. 

Er wordt nog steeds gedroomd door Ludo, Bernie en de rest van het team. Nu niet langer alleen over toegangsbewijzen, maar van vliegtuigen vol met eigen klanten en softwaresystemen die het nóg makkelijker maken om in één klik een voetbalreis te boeken. Events Travel is er bij. Bij het WK, de Olympische Spelen en Roland Garros. Het ultieme doel om de grootste te worden is er nog steeds, en het was nog nooit zo dichtbij.